Installatie Gent | Voor al uw installatie werkzaamheden!
15726
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15726,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Installatie van elektra in Gent

Onze elektricien is gespecialiseerd in het uitvoeren van tal van verschillende werkzaamheden op het gebied van elektra in woningen en bedrijfspanden. Een van de werkzaamheden die onze elektricien regelmatig uitvoert, is de installatie van elektra in Gent en omgeving. Bij de installatie van elektra kunt u onder meer denken aan het leggen of verleggen van elektriciteitskabels bij een nieuw-, aan- of verbouw, het installeren van stopcontacten in uw muren of het maken van aansluitpunten voor de verlichting aan uw plafond. Door de ruime expertise die wij hebben in het uitvoeren van deze werkzaamheden, kunnen we u op een vakkundige en professionele wijze van dienst zijn. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar het installeren van de elektra in uw woning!

Vormen van de installatie van elektra in woningen in Gent

Om overal in uw woning over elektra te kunnen beschikken, zorgt onze elektricien er al tijdens de bouw van uw woning voor dat overal elektriciteitskabels lopen. Vaak worden deze kabels tussen muren en over uw plafond gelegd, zodat het in een later stadium mogelijk is om een stopcontact of lichtaansluiting te plaatsen. Bij het leggen van de elektriciteitskabels is het van erg groot belang dat de kabels los van elkaar en op een vlakke ondergrond worden gelegd. Zo kan de warmte ontsnappen en worden de kabels niet beschadigd door scherpe voorwerpen. Dit zou op een later moment voor een kortsluiting kunnen zorgen.

Vervolgens zorgt onze elektricien voor de installatie van stopcontacten en lichtaansluitingen in uw woning, zodat u overal in huis elektriciteit kunt gebruiken.

Voor alle werkzaamheden0%
Snel ter plaatse in Gent0%
Altijd bereikbaar voor spoed0%
Voor al uw elektra werkzaamheden, kunt u terecht bij elektricien Gent!
Ook buiten werktijden om bereikbaar.