Kortsluiting Gent | 24/7 beschikbaar voor uw kortsluitingen!
15718
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15718,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Een kortsluiting in Gent laten verhelpen

Hoewel u het zich misschien niet direct beseft, kan een kortsluiting in uw woning vergaande gevolgen hebben. Het gevolg van een kortsluiting kan in het ergste geval zelfs een brand zijn! Gelukkig blijft het in de meeste gevallen bij een relatief simpel te verhelpen stroomstoring. Vermoedt u last te hebben van een kortsluiting? Onze elektricien helpt u graag bij het verhelpen van een kortsluiting in Gent en omgeving. Wij beschikken over een ruime expertise en het juiste gereedschap om de bron van de kortsluiting voor u op te sporen en direct te verhelpen. Zo beschikt u al snel weer over elektra in uw woning en hoeft u niet langer bang te zijn voor een brand in huis.

Hoe ontstaat een kortsluiting in mijn woning in Gent?

Het ontstaan van een kortsluiting kan verschillende oorzaken hebben. Een veel voorkomende oorzaak is slijtage aan de elektriciteitskabels in uw woning of bij elektrische apparaten. Doordat de binnenzijde van een elektriciteitskabel in contact komt met de binnenzijde van een andere elektriciteitskabel, ontstaat er een zeer grote stroom. In de meeste gevallen is de stroom dermate groot, dat de stop waarop het apparaat is aangesloten direct zal springen. Het vervangen van de stop heeft in dit geval geen zin, omdat deze vrijwel meteen weer zal springen.

U kunt de bron van een kortsluiting proberen op te sporen door de gesprongen stop te vervangen en de elektrische apparaten die op de stop zijn aangesloten een voor een in te schakelen. Op het moment dat de stop opnieuw springt, heeft u de bron van de kortsluiting gevonden.

Voor alle werkzaamheden0%
Snel ter plaatse in Gent0%
Altijd bereikbaar voor spoed0%
Voor al uw elektra werkzaamheden, kunt u terecht bij elektricien Gent!
Ook buiten werktijden om bereikbaar.