Elektra problemen Gent | Voor al uw elektra werkzaamheden!
15724
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15724,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Elektra problemen in Gent? Bel onze elektricien!

Elektra problemen komen in tal van verschillende soorten voor. De meest voor de hand liggende problemen met elektriciteit zijn een kortsluiting, een stroomstoring of een overbelasting van de meterkast in uw woning. In sommige gevallen is het vervangen van een gesprongen stop in de meterkast voldoende om de elektra problemen op te lossen, maar dit geldt helaas niet altijd. In het geval van een overbelasting van groepen in de meterkast dient u bijvoorbeeld meer te doen dan het vervangen van een gesprongen stop. Onze elektricien helpt u graag bij het verhelpen van elektra problemen in Gent en omgeving. Zo bent u verzekerd van een structurele oplossing, om nieuwe problemen te voorkomen.

Veel voorkomende elektra problemen in Gent

Een van de meest voorkomende elektra problemen is een overbelasting van een groep uit de meterkast. Zonder dat u het wellicht doorheeft, eisen sommige elektrische apparaten meer energie dan uw meterkast kan leveren. Grootstroomgebruikers zijn onder meer een elektrisch kooktoestel, een elektrische kachel en een jacuzzi in uw tuin. Voor dergelijke elektrische apparaten dient u een extra groep aan uw meterkast toe te voegen om een overbelasting te voorkomen.

Naast de overbelasting van groepen in de meterkast wordt een stroomstoring ook vaak door een kortsluiting veroorzaakt. Een kortsluiting is in de meeste gevallen het gevolg van slijtage aan de elektriciteitskabels in uw woning. De binnenzijde van de ene kabel komt hierbij in aanraking met de binnenzijde van de andere kabel. Onze elektricien helpt u graag bij het verhelpen van een kortsluiting, door de versleten elektriciteitskabels voor u te vervangen.

Voor alle werkzaamheden0%
Snel ter plaatse in Gent0%
Altijd bereikbaar voor spoed0%
Voor al uw elektra werkzaamheden, kunt u terecht bij elektricien Gent!
Ook buiten werktijden om bereikbaar.