Storing Gent | 24/7 beschikbaar voor uw storingen!
15722
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15722,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Onze storingsdienst in Gent inschakelen

Niet alleen vormt een kortsluiting een grote ergernis voor woningbezitters, het gevolg ervan is minstens net zo vervelend. Als gevolg van een stroomstoring in huis kunt u niet langer gebruik maken van de verlichting, is het niet mogelijk om elektrische apparaten op te laden en kunt u bijvoorbeeld niet langer naar uw favoriete televisieprogramma kijken. In sommige gevallen is het bij een stroomstoring voldoende om de gesprongen stop in de meterkast te vervangen, maar dit geldt helaas niet altijd. U kunt onze storingsdienst in Gent inschakelen voor het verhelpen van een stroomstoring in uw woning. Door de ervaring die onze storingsdienst heeft met het opsporen en verhelpen van de bron van stroomstoringen in woningen, beschikt u vaak al snel weer over elektriciteit in huis.

Storingsdienst in Gent buiten kantoortijden inschakelen

Overdag zult u in de meeste gevallen aan het werk zijn, waardoor u een stroomstoring in huis vaak pas in de avond opmerkt. Om u ook tijdens de avonduren te kunnen helpen, biedt onze storingsdienst een spoedservice aan. Met de spoedservice wordt u ook buiten de vaste kantoortijden om geholpen bij een stroomstoring of kortsluiting in huis. U moet er toch niet aan denken, dat u een hele avond zonder elektriciteit komt te zitten?

De storing kan door verschillende bronnen veroorzaakt worden. Denk aan een kortsluiting als gevolg van slijtage aan elektriciteitskabels, oude elektrische apparaten die niet goed meer werken, een overbelasting van de meterkast, of een regionale storing bij uw netbeheerder. Wat de bron ook blijkt te zijn, onze storingsdienst zorgt voor een passende oplossing!

Voor alle werkzaamheden0%
Snel ter plaatse in Gent0%
Altijd bereikbaar voor spoed0%
Voor al uw elektra werkzaamheden, kunt u terecht bij elektricien Gent!
Ook buiten werktijden om bereikbaar.