Meterkast werkzaamheden Gent | Voor al uw meterkast werkzaamheden!
15728
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15728,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Meterkast werkzaamheden in Gent uitvoeren

De meterkast wordt vaak beschreven als het kloppende hart van het elektriciteitsnetwerk in uw woning onder elektriciens. Dit is niet voor niets! Vanuit de stoppenkast wordt de inkomende energie over de verschillende groepen in uw woning verdeeld. Zo zal een deel van de inkomende stroom naar de woonkamer gaan, wordt een deel van de elektriciteit naar de keuken doorgeleid, enzovoorts. Doordat er vanuit de stoppenkast in ieder ruimte voldoende stroom aanwezig is, heeft u de mogelijkheid om overal in huis elektriciteit te gebruiken. Onze elektricien helpt u bij het uitvoeren van meterkast werkzaamheden in Gent en omgeving. Denk aan het aansluiten van de meterkast, het onderhouden van de stoppenkast of het uitbreiden hiervan.

Verschillende soorten meterkast werkzaamheden in Gent

Onze elektricien kan u met verschillende meterkast werkzaamheden van dienst zijn in huis. Een van de werkzaamheden die wij relatief vaak uitvoeren voor consumenten, is het uitbreiden van de meterkast in hun woning. Dit is onder meer noodzakelijk als u een grootstroomverbruiker wenst te gaan gebruiken. Een goed voorbeeld van een grootstroomverbruiker is een elektrisch kooktoestel of een jacuzzi. Wanneer u de stoppenkast niet met een extra groep uit zou breiden, zouden de stoppen voortdurend uit de stoppenkast springen. U kunt in dat geval geen elektriciteit meer gebruiken in de betreffende ruimte.

Andere werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren is het onderhouden van de stoppenkast en het verhelpen van stroomstoringen. Naast een overbelasting van een groep in de meterkast kan namelijk ook een kortsluiting de bron van een stroomstoring vormen.

Voor alle werkzaamheden0%
Snel ter plaatse in Gent0%
Altijd bereikbaar voor spoed0%
Voor al uw elektra werkzaamheden, kunt u terecht bij elektricien Gent!
Ook buiten werktijden om bereikbaar.